Download GPX Hooglander Gravel Festive

Alle drie de routes gaan richting de Strabrechtse heide en de Gulberg, het hoogste punt van Brabant. Voor alle afstanden is de pauzeplaats bij het Pastoorke van Moorsel, bij Lierop. Daar hebben we een kraam met sportdrank en versnaperingen. Het Pastoorke van Moorsel heeft deze dag tegen betaling een speciale gravel aanbieding, koffie/ cappuccino met een tosti of stuk gebak.

De finish is op de Kouwenberg in Aarle-Rixtel, bij het Schenk festival. Hier kan je je fiets op de aangegeven plaats op de Kouwenberg parkeren. Je krijgt hier een glas en muntjes voor het Schenk festival. De muntjes kunnen worden gebruikt voor een verfrissend biertje/ frisdrank en een overheerlijke hamburger. Zo hopen we dat het een gezellige afsluiting wordt van onze eerste Hooglander Gravel Festive editie.

Hieronder kan je de GPX files van de 50 km, 80 km en 100 km routes vinden. Klik op de link of scan de QR-code om het GPX bestand te downloaden.

Even je aandacht

Deelname en het stallen van je fiets is op eigen risico.
Graag rekening houden met andere deelnemers en anderen in het verkeer. Het is geen wedstrijd, neem de tijd om van de natuur en de omgeving te genieten.
Respecteer de natuur en gooi geen afval weg.
Door de regen de afgelopen maanden is de route behoorlijk nat maar is goed te doen.
De heen- en terugweg van de 50 km route kruist een aantal keren, hou daar rekening mee.
De weervoorspellingen voor de komende week zijn gunstig maar op de 100 km is 1 stuk waar door een weiland gelopen moet worden omdat het pad nu een meertje is. Dit gaat niet meer weg met deze voorspellingen. Zie het kaartje hieronder waar het omcirkeld is.

In geval van pech kan je dit noodnummer bellen: 0610895293

We wensen alle deelnemers een sportieve en gezellige dag toe.

De 50 km route

Klik op de link GPX bestand 50 km

   

De 80 km route

Klik op de link GPX bestand 80 km

   

De 100 km route

Klik op de link GPX bestand 100 km