Hooglander Gravel Festive tocht

Op zaterdag 25 mei is de eerste editie van de Hooglander Gravel Festive. De start is bij het evenementencentrum De Couwenbergh in het hartje van Aarle-Rixtel en finisht op het Schenkfestival terrein van Hooglander op de Kouwenberg in Aarle-Rixtel. Er is keuze uit drie afstanden 50, 80 en 100 km. De routes zijn door middel van GPX te rijden. De route gaat over onverharde paden en wegen door bossen, heide en langs verschillende kanalen en riviertjes. Aarle-Rixtel maakt deel uit van de gemeente Laarbeek, niets voor niets “Laarbeek Waterpoort van de Peel”. Naast natuurschoon kom je langs cultureel erfgoed zoals kasteel Croy.

Onderweg wordt ook aan de inwendige mens gedacht, halverwege de route is er een pauzeplaats waar men koffie, thee en verschillende versnaperingen kan nuttigen.

Bij de finish krijg je een glas en muntjes ter waarde van € 15,- en toegang tot het festivalterrein van Schenk. Hier kun je je muntjes inwisselen voor naar keuze een verfrissend Hooglander biertje of frisdrank en of een hamburger. Genietend van je biertje en hamburger met op de achtergrond muziek van vinylplaatjes kun je met je gravelmaten nog napraten over de geweldige graveltocht.