Regelement tourspel 2022

TOELICHTING DEELNAMEFORMULIER ADW 2022.
Op het deelnameformulier vult u de namen in van 15 renners+3 reserve renners, als het kan met daarbij de rugnummers. De reserve renners worden alleen in je ploeg opgenomen wanneer een andere renner niet in de eerste etappe van start kan gaan. Met de 15 renners op het deelnameformulier speel je het hele Tour de France-spel. Daarnaast moet je de winnaar van de Tour, het puntenklassement en het bergklassement invullen.

De puntentelling is als volgt:
Per etappe worden punten toegekend aan de eerste tien van de daguitslag. Staat de nummer een op jouw lijst 10 punten, nummer
twee 9 punten, nummer drie 8 punten enz.
Bij alle tien goed kun je maximaal 55 punten per dag verdienen.

Voor het eindklassement geldt de volgende puntentelling:
Komt een van je 15 renners voor bij de eerste tien van het eindklassement krijg je 25 punten extra. Hier kun je dus maximaal 250 punten scoren. Voor het goed voorspellen van de tourwinnaar ontvang je 50 punten extra en voor het voorspellen van de winnaar van het puntenklassement en het bergklassement ontvang je nog eens 30 extra punten per goede voorspelling.

HOE DOE JE MEE?
Vul het formulier in en lever het uiterlijk vrijdagmorgen 1 juli voor 11.00 uur in. Doe het formulier met het inschrijfgeld in een enveloppe als u niet per mail aanlevert!! Extra formulieren kunt u aanvragen bij onderstaande personen of vinden onder https://aandewielen.nl/inschrijfformulier-tourspel-2022/ en dan aanklikken Tourspel. 70% van de totaalinleg wordt aan prijzen uitgekeerd.
DEELNAME kost slechts € 5,- per ingeleverd formulier
DE DAGPRIJS bedraagt € 5,- en bij gelijk eindigen wordt er geloot.
10% van het aantal deelnemers komt in aanmerking voor de eindprijzen. WIJ STELLEN EEN EXTRA PRIJS VAN € 50,- BESCHIKBAAR VOOR DEGENE DIE GEEN ENKEL PUNT HAALT. De renners moeten uiteraard op 1 juli wel zijn gestart. Slagen meerdere personen erin om 0 punten te halen dan wordt er gedeeld.
Degenen die hun formulier per telefoon of per mail doorgeven kunnen het inschrijfgeld overboeken op de rekening van Aan de Wielen NL80RABO 0101401833. Als uw inschrijfgeld op 05-07 nog niet binnen is, dan wordt u uit het klassement verwijderd en vervallen eventueel gewonnen prijzen.
Gewonnen prijzen worden z.s.m. na het einde van de Tour op uw rekening overgemaakt, dus bankrekening niet vergeten!!

WAAR KAN IK INLEVEREN?
Per mail naar rinidaniels@onsbrabantnet.nl of telefonisch of schriftelijk naar Rini Daniëls, Terlingenplein 16, 5735BS Aarle-Rixtel tel. 0492-382340 en/of Ton
Schepers, Broekelingstraat 22, 5735 HC Aarle-Rixtel, tel. 0492-382388.
De actuele klassementen zijn dagelijks te bekijken op https://aandewielen.nl/uitslag-tourspel-2022/. Ook publiceert Omroep Peelrand Laarbeek-Gemert, (waarschijnlijk dagelijks) de uitslagen.