Hooglander Gravel Festive

Hooglander Gravel Festive

Op zaterdag 25 mei organiseert T.S.C. aan de Wielen de eerste editie van de Hooglander Gravel Festive. De start is bij het evenementencentrum De Couwenbergh in het hartje van Aarle-Rixtel en finisht op het Schenkfestival terrein van Hooglander op de Kouwenberg in Aarle-Rixtel. Er is keuze uit drie afstanden 50, 80 en 100 km. De routes zijn door middel van GPX te rijden. De routes gaan over onverharde paden en wegen door bossen, heide en langs verschillende kanalen en riviertjes. Aarle-Rixtel maakt deel uit van de gemeente Laarbeek, niets voor niets “Laarbeek Waterpoort van de Peel”. Naast natuurschoon kom je langs cultureel erfgoed zoals kasteel Croy.

Onderweg wordt ook aan de inwendige mens gedacht, halverwege de route is er een pauzeplaats waar men koffie, thee en verschillende versnaperingen kan nuttigen.

Bij de finish krijg je muntjes en een glas ter waarde van € 15,- en toegang tot het festivalterrein van Schenk. Hier kun je je muntjes inwisselen voor naar keuze een verfrissend Hooglander biertje of frisdrank en of een hamburger. Genietend van je biertje en hamburger met op de achtergrond muziek van vinylplaatjes kun je met je gravelmaten nog napraten over de geweldige graveltocht.

Kosten voor alle afstanden

Voorinschrijving € 15,- NTFU € 13,- (€ 2,- korting)

Daginschrijving € 19,- NTFU € 16,- (€ 3,- korting)

 

Het gpx bestand wordt in de week voor de tocht beschikbaar op onze website. De voorinschrijving is geopend tot en met 11 mei via de fietssport.nl website https://www.fietssport.nl/toertochten/55719/hooglander-gravel-festive. Op de dag zelf kan je je ook nog inschrijven.

Starttijden

50 km 11:00 uur

80 km 9:30 uur

100 km 8:30 uur

Het festivalterrein is vanaf 13:30 uur geopend.

Voor meer informatie bezoek onze website https://www.aandewielen.nl

 

Hooglander Gravel Festive
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mei 25 2024

Tijd

08:30

Locatie

De Couwenbergh
Dorpsstraat 1, 5735 EA Aarle-Rixtel
Website
https://www.couwenbergh.info/

Geef een reactie