GEANNULEERD Koppelcross

GEANNULEERD Koppelcross

Misschien wat vroeg om het aan te kondigen maar de jaarlijkse koppelcross met lopersclub Lieshout is op zondag 28 januari. Plaats van het evenement is net als andere jaren de Duvelsberg in Lieshout.

Voor de nieuwkomers onder ons nog even in het kort een omschrijving. Bij de koppelcross wordt een koppel fietser-loper gevormd door middel van loting. De lopers starten als eerste en lopen hun ronde, wanneer de loper terug is, tikt deze zijn fietser aan waarna deze het fietsrondje aflegt. Bij terugkomst wordt de loper aangetikt waarna deze zijn rondje loopt.

De lopers en fietsers leggen zo “estafette” gewijs 5 rondes af.

 

Het spannende is altijd dat je vooraf niet weet welke loper bij welke fietser wordt gekoppeld. Behalve deelnemers hebben we ook hier toeschouwers nodig. Na afloop zijn er versnaperingen en is er de prijsuitreiking.

 

De start van de koppelcross is om 10:30 uur. Graag om 10:00 uur aanwezig zijn voor de loting en het bevestigen van de rugnummers. We hopen weer op een grote opkomst van zowel deelnemers als supporters.

Wil je meedoen geef je dan voor 31 december op bij Hans, Robert, Leo, Lud of per mail wintercommissie@aandewielen.nl zodat we het aantal deelnemers met de lopersclub kunnen afstemmen.

GEANNULEERD Koppelcross

Datum

jan 28 2024
Expired!

Tijd

10:30
Duvelsberg

Locatie

Duvelsberg

Geef een reactie