Komende zondag 18 februari finale cross en fotowedstrijd

Finale cross T.S.C. aan de Wielen cross competitie en fotowedstrijd

Al vele jaren staan de cross wedstrijden in het winterseizoen op het programma van T.S.C aan de Wielen. Zondag 18 februari is de finale cross van de T.S.C. aan de Wielen cross competitie. 

Naast de gebruikelijke cross is er tevens een fotowedstrijd voor de toeschouwers. Van alle inzendingen worden de 3 mooiste foto’s gekozen. De eerste prijs €50,-, tweede prijs €30,- en de derde prijs €10,-. De prijzen worden beschikbaar gesteld door een aantal deelnemers uit Gemert die onze cross heel erg kunnen waarderen. Zend je foto voor 25 februari naar info@aandewielen.nl. De uitslag van de fotowedstrijd wordt in het clubblad van maart en in de Mooi Laarbeek Krant bekendgemaakt.

Hieronder het reglement

 • Deelnemers hoeven geen lid te zijn van Aan de Wielen
 • Deelnemers mogen 1 foto inzenden
 • Op de foto moet minimaal een deelnemende fietser staan
 • De foto sturen naar email adres  info@aandewielen.nl
 • De foto moet in jpg/ jpeg formaat
 • Bij het inzenden van de foto’s gaat men akkoord dat de ingezonden foto’s door T.S.C aan de Wielen voor publicatiedoeleinden worden gebruikt

Voor velen is het een leuke wandeling naar de Duvelsberg en tijdens de finale cross kan je door de perfecte foto te maken nog een mooie prijs winnen.

Om nog even terug te komen op de cross competitie, het is de laatste van in totaal 4 crossen. Deelnemen kan op veldritfiets, mountainbike of gravelbike, uiteraard in alle gevallen zonder ondersteuning. De lengte van het parcours is ongeveer 1 kilometer en de wedstrijd duurt 25 minuten plus 2 ronden. Bij het ingaan van de laatste ronde gaat de bel. De cross vindt plaats in de Lieshoutse bossen bij de Duvelsberg en start om 10:30 uur. Voor degenen die mee willen doen, graag om 10:15 uur aanwezig zijn voor het inschrijven en het opspelden van het rugnummer. Deelname is gratis. Om voor het klassement mee te kunnen doen moet je wel lid zijn van T.S.C. aan de Wielen. Als je 4 crossen hebt gereden mag je het slechtste resultaat laten vallen. Na afloop is er koffie/ thee en koek. Naast deelnemers zijn toeschouwers welkom, voor velen is het een leuke wandeling naar de Duvelsberg. Voor de deelnemers is er om 12:15 uur de prijsuitreiking bij Stout, Dorpsstraat 86, 5735 EG Aarle-Rixtel.

Hieronder het klassement na cross 3:

Klassement 50-

 1. Lars vd Weijer
 2. Joris van Brug
 3. Sander Kern

Klassement 50+

 1. Henk Mertens
 2. Wim Engels
 3. Ton Huijbers

Voor meer informatie bezoek onze website https://www.aandewielen.nl of stuur een mailtje naar wintercommissie@aandewielen.nl.

Foto: Hans Reijnen, Start cross 3

Komende zondag 18 februari finale cross en fotowedstrijd

Geef een reactie